Produsele Corteva Agriscience, alese de tot mai mulți fermieri români - REVISTA FERMIERULUI
Marți, 30 August 2022 18:35

Produsele Corteva Agriscience, alese de tot mai mulți fermieri români Recomandat

Scris de

În sezonul 2021-2022, numărul agricultorilor care mizează pe soluțiile propuse de compania internațională Corteva Agriscience a crescut semnificativ. Comparativ cu anul precedent, peste 9.100 de ferme au ales semințele de porumb ale brandului Pioneer® și peste 6.100 au optat pentru semințele de floarea-soarelui ale aceluiași brand comercializat de Corteva. În ceea ce privește soluțiile moderne de protecția plantelor oferite de Corteva Agriscience, numărul clienților a crescut cu peste 10.000 față de anul trecut, anunță compania.

Principalii factori care au determinat creșterea numărului de clienți au fost introducerea constantă a unui număr tot mai mare de produse inovatoare pe piața din România, precum și diversitatea portofoliului de porumb, floarea-soarelui și rapiță, care le permite cultivatorilor să se orienteze către hibrizii din ce în ce mai bine adaptați condițiilor climatice aflate într-o continuă schimbare.

Simultan, fermierii români au apreciat avantajul programului „One Face”, care este o abordare unică în Corteva Agriscience, ce implică unificarea serviciilor pentru clienți la nivelul unui singur reprezentant de vânzări pentru a le facilita colaborarea cu compania atât pentru produsele de protecția plantelor, cât și pentru semințe.

„Corteva Agriscience lucrează în beneficiul clienților săi pentru a le oferi cele mai bune produse inovatoare care să-i ajute să depășească provocările cu care se confruntă agricultura din zilele noastre. Legătura cu fermierii este cea mai  importantă pentru noi și încercăm să le oferim cele mai potrivite soluții. Abordarea unică a serviciilor pentru clienți ne ajută să purtăm o conversație directă cu fermierul pentru a afla  dificultățile, cât și nevoile acestuia. Clienții și partenerii noștri sunt pe primul loc și continuăm să-i servim la standarde înalte”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Republica Moldova.

 

Abonamente Revista Fermierului - ediția print, aici: https://revistafermierului.ro/magazin/acasa/21-abonament-revista-fermierului-12-luni.html

Citit 627 ori

newsletter rf

Publicitate

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

03 300px Andermat Mix 2

T7 S 300x250 PX

Banner Agroimpact Viballa 300x250 px

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista