Intermag își consolidează echipa în România - REVISTA FERMIERULUI
Marți, 25 Mai 2021 16:50

Intermag își consolidează echipa în România

Scris de

Compania poloneză Intermag anunță că Oana Bălăceanu-Alecsandru și George Voicu, doi experimentați profesioniști ai agribusiness-ului românesc cu expertiză recunoscută în segmentul nutriției vegetale de specialitate, s-au alăturat recent echipei din România. Oana Bălăceanu-Alecsandru asigură reprezentarea companiei în zona de Sud a țării, locuind în Craiova, iar George Voicu se va ocupa de Estul României, fiind locat în Brăila. Cei doi noi colegi ocupă funcția de «Crop Advisor» - «Consultanți de cultură».

Mărirea echipei din România face parte dintr-un program ambițios de dezvoltare al companiei Intermag, implementat cu partenerul local de business Agricover, având scopul de a promova și dezvolta la noi în țară portofoliul de fertilizanți și biostimulatori deja existent cu noi soluții bazate pe micro-elemente, aminoacizi, extrase de plante, precum și cu formulări microbiologice de stimulare a biodiversității din sol și destinate îmbunătățirii proprietăților fizico-chimice ale pământului.

Noii membri ai echipei Intermag din Romania vor lucra împreună cu Sebastian Țuț, care este activ cu succes de mai mulți ani pe zona de Vest și, împreună, vor aduce în piață un suflu nou de expertiză tehnică, bazată pe cunoașterea agronomică aprofundată a nutriției plantelor și biostimulării vegetale.

Intermag este o companie axată pe furnizarea de soluții care cresc nu doar cantitatea, ci, în primul rând, calitatea recoltelor, prin implementarea unor soluții inovatoare prietenoase cu mediul. Compania promovează practici agronomice care duc la producția unei hrane sănătoase.

Abonamente Revista Fermierului - ediția print, aici: https://revistafermierului.ro/magazin/acasa/21-abonament-revista-fermierului-12-luni.html

Citit 300 ori

Publicitate

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

TPV RF 300x250 2

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista