Stop transmiterii virusurilor în culturile de cereale păioase - REVISTA FERMIERULUI
Marți, 31 Martie 2020 18:02

Stop transmiterii virusurilor în culturile de cereale păioase

Scris de

Deoarece în următoarea perioadă temperaturile vor crește atât ziua, cât și noaptea, răspândirea afidelor va fi din ce în ce mai mare.
Afidele apar sub formă de colonii pe frunze și tulpini, pe care le înțeapă și absorb sucul celular. Plantele nu se mai dezvoltă, zonele atacate se decolorează și se veștejesc. Afidele sunt și vectori pentru virozele care produc piticirea și îngălbenirea plantelor, fenomenul fiind deosebit de periculos, mai ales la orz.

Transform™, pe bază de Isoclast™ active, este un insecticid cu acțiune sistemică și translaminară ce oferă o protecție de lungă durată împotriva afidelor care se ascund printre frunze și sub acestea, protejând inclusiv noile creșteri.
Transform™ are atât acțiune prin contact, cât și prin ingestie, moartea afidelor survenind la câteva ore de la aplicare. Se poate aplica un tratament pe sezon, în doză de 48 g/ha.
Transform™ este un insecticid cu acțiune sistemică și de contact pentru combaterea afidelor din culturile de grâu de toamnă, orz de toamnă, ovăz.
Substanța activă: sulfoxaflor (Isoclast active) - 500 g/kg (49,9%)
Formulare: WG - granule dispersabile în apă
Ambalat: la 1 kg

Articol scris de: Ana Maria Pascariu, Category Marketing Manager Fungicides & Insecticides Romania & Moldova Corteva Agriscience


           

Citit 425 ori

Publicitate

revista fermierului 300x250

DLG ET 2021 rum 336x280px

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

Revista