Invitație la Expo-Conferința Produsul Românesc „100 de ani de România - 100 de ani de tradiție - 100 de gusturi alese” - REVISTA FERMIERULUI
Marți, 22 Mai 2018 15:04

Invitație la Expo-Conferința Produsul Românesc „100 de ani de România - 100 de ani de tradiție - 100 de gusturi alese”

Scris de

Revista de specialitate RO.aliment are plăcerea de a vă invita la cea de-a III-a ediție a Expo-Conferinței Produsul Românesc, „100 de ani de România - 100 de ani de tradiție - 100 de gusturi alese”, motiv de sărbătorire a 100 de ani de produse alimentare românești.

Întâlnirea anuală a producătorilor, procesatorilor și furnizorilor implicați în ramurile industriei agro-alimentare din România cu autoritățile de profil, specialiști, experți, cercetători găzduiește și concursul „Ora de bun gust”- desemnarea premiilor “Gustul Ales 2018”, precum și Meeting Retail – mesele rotunde destinate facilitării accesului producătorilor și procesatorilor la raft.

Evenimentul va avea loc în București la Clubul Diplomatic, în ziua de 7 iunie 2018,

Cei 100 de ani care se împlinesc de la Marea Unire sunt, cu siguranță, motiv de bilanțuri. Sunt mărci românești care au trecut testul timpului și au parcurs alături de România drumul ei istoric, cu suișuri și coborâșuri. Și ne bucurăm că unii dintre reprezentanții acestor mărci se vor afla printre noi pentru a ne spune câteva dintre secretele acestei dăinuiri în timp.

Facem bilanțul anilor trecuți pentru a vedea cum stăm și pentru a fi mai bine pregătiți pentru timpurile ce vor veni. Marile provocări pentru toți producătorii români din industria alimentară țin de adaptarea la timpul ce ni s-a dat și, mai ales, la tehnologiile lui. Adoptarea celor mai potrivite metode de producție, transport depozitare sau vânzare poate face diferența în sensul acelei dăinuiri. Iar noi vrem să vă fim alături, pentru a vă ajuta să fiți tot timpul cât mai bine informați pentru luarea deciziilor potrivite.

În lumina realităților (viziunea autorităților versus poziția producătorilor și procesatorilor) cu care se confruntă industria românească/produsul românesc, ne-am dorit să creăm prin acest eveniment o platformă B2B ce facilitează conexiuni la nivel înalt între jucători și autoritățile de profil, specialiști, experți, cercetători.

Printre temele care vor fi atinse în cadrul evenimentului organizat de revista RO.aliment, se numără: „Probleme ale industriei alimentare pentru care autoritățile au/preconizează soluții în viitorul apropiat”; „Publicitatea mincinoasă”; „Alinierea etichetării produselor alimentare tradiționale la cerințele legislației comunitare”; „Frauda alimentară - exemple și planuri de siguranță și control”; „Produsele vegetale – tradiție, avantaje nutriționale și trenduri de consum”; „Greșeli de etichetare a produsului alimentar românesc – exemple și sfaturi”; „Produsul românesc, un bilanț al ultimilor 28 de ani”; „Acrilamida – update”; „Povestea de succes a celor mai longevive mărci românești”; „Alergenii alimentari în produsele de panificație”; „Cât de căutat este produsul românesc la raft? Își doresc consumatorii produse alimentare românești? Piețe externe cu potențial pentru produsele românești”; „Contextul regional în care evoluează industria românească”.

Am invitat să intre în dialog cu participanții reprezentanți ai Comisiei pentru agricultură, respectiv ai MADR, ANPC, ANSVSA, ROMALIMENTA, APRIL, ARC, PROAGRO, APAR, AMRCR, ROMPAN, PRODCOM, UCPR, reprezentanţi ai ambasadelor şi ai companiilor străine interesate de piaţa românească.

În cadrul evenimentului, vor avea loc două momente speciale: concursul „Ora de bun gust”, desemnarea premiilor „Gustul Ales”; Meeting Retail – fiecare producător înscris are posibilitatea de a purta discuții individuale, de 10-15 minute, cu reprezentanții marilor rețele de magazine, pentru a-și prezenta produsele și pentru a afla detalii în legătură cu posibilitatea de a intra la raft.
ORGANIZATOR: RO.aliment
Partener premium și sponsor al concursului „Ora de bun gust” - BORSEC - regina apelor minerale.
Parteneri gold: KUK România, NSF România.
Parteneri: Inaq Cconsulting, IBA – Institutul de Bioresurse București, Ocean Fish.
Parteneri oficiali: Romalimenta, APRIL, ARC, APAR, ROMPAN, PROAGRO, ASIAR, AMRCR, APCPR.
Parteneri media: REVISTA FERMIERULUI, AGROSTANDARD, TVR, LUMEA SATULUI, AGROBUSINESS, DACICCOOL, AGROAZI, MAGAZIN PROGRESIV.

„Produsul Românesc” este evenimentul de succes al domeniului. Este locul unde vă puteți întâlni cu cele mai bune practici pentru creșterea afacerilor și accesul pe noi piețe, unde puteți să interacționați cu reprezentanți ai retailului, obținând contacte valoroase.

Pentru alte informații, ne puteți transmite un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ne puteți contacta la tel +40 744 162 991.

Citit 460 ori

Publicitate

revista fermierului 300x250

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

Revista