Despre proprietarii de utilaje Deutz Fahr: „Chiar dacă nu ne cunosc încă, fermierii care dețin astfel de produse au încredere în noi. Au fost gata să «sară» la ceva nou”, Monika Puiu, NHR Agropartners - REVISTA FERMIERULUI
Luni, 04 Aprilie 2016 23:47

Despre proprietarii de utilaje Deutz Fahr: „Chiar dacă nu ne cunosc încă, fermierii care dețin astfel de produse au încredere în noi. Au fost gata să «sară» la ceva nou”, Monika Puiu, NHR Agropartners

Scris de

Șefa NHR Agropartners, Monika Puiu, are doar cuvinte de laudă față de clienții companiei pe care o conduce, parteneri de business care au acordat firmei încredere în gestionarea nevoilor pe care aceștia le au în relație cu produsele Same Deutz Fahr, oameni care, spune ea, efectiv au fost gata să «sară» la ceva nou.

Cu ocazia deschiderii oficiale a noului sediu NHR Agropartners din Roșiori, aflat în Drumul European 70, Roșiorii de Vede, jud. Teleorman, în data de 31 Martie 2016, directorul general al companiei a vorbit de nevoia de a deveni mai buni în ceea ce face fiecare membru al echipei, trendul fiind unul pozitiv în ceea ce privește profesionalismul NHR Agropartners.

„Pentru mine, echipa de aici merită o casă frumoasă. Sunt gospodari, este o echipă foarte bună, m-au uimit încă de la început; au început să repare tractoare Deutz Fahr. (...) Din toamnă au un rând de tractoare Deutz Fahr pentru reparații. (...) Au încredere în noi fermierii care dețin astfel de utilaje (și care nu ne cunosc prea bine); au avut nu doar chef, au fost gata să sară la ceva nou! (...) Au avut de învățat ceva, au învățat și nu s-au oprit”, a precizat Monika Puiu. „Fiecare utilaj, oricât de bun sau de modern ar fi, la un moment dat tot necesită o mentenanță sau o reparație. Atunci contează cât de repede răspunde echipa de service dedicată, cât de repede este remediată efectiv problema, cât de rapid este reintrodus utilajul în lan, în câmp, la recoltă, la semănat sau orice ar fi nevoie; asta contează. (...) Pentru noi, îmi doresc ca echipa noastră mâine să fie mai bună decât a fost astăzi”.

Și Florin Neacșu, adjunctul directorului general NHR Agropartners, a vorbit atât de încrederea câștigată în fața clienților în ani de servicii dedicate pe brandul New Holland, cât și de cei care au venit o dată cu reorientarea către marca Deutz Fahr. Totul, spune el, se datorează echipei considerate de clienți „mâna lor dreaptă”.

„M-am bucurat să văd foarte mulți fermieri (n.r. - la deschiderea sediului NHR Agropartners din Roșiori), clienți de-ai noștri sau poate unii viitori clienți. Faptul că am schimbat brandul principal, acum beneficiem și de clienții existenți pe care îi aveam, plus clienții noi care vin spre noi, tocmai datorită faptului că aici găsesc service, avem o echipă de 10 oameni special instruiți la centrele de instruire ale producătorilor, la service, avem doi angajați la piese de schimb și o echipă de vânzări și administrație care se ocupă de partea de documente și ce mai este necesar. Suntem mai aproape de clienți, suntem cumva un fel de mâna lor dreaptă, pentru că îi putem ajuta atunci când au mai mare nevoie de noi”,  a afirmat Florin Neacșu. „Avem un depozit de piese de schimb destul de bine dotat, plus relația cu celelalte depozite din țară, astfel încât orice piesă disponibilă la oricare din depozite poate fi trimisă aici sau direct la fermier prin curier rapid. Echipele de service sunt disponibile 24/24h, șapte zile din șapte”.

2016, un an interesant. NHR Agropartners a vândut stocul de tractoare

Chiar dacă fermierii cu care colaborează, i-au transmis Monikăi Puiu un sentiment de... incertitudine, fapt care în primele luni ale anului s-a tradus în vânzări mai mici ca nivel, martie a însemnat pentru companie o revenire. Practic, stocul de utilaje New Holland a fost epuizat și au intrat în forță cele produse de Deutz Fahr.

„Este un an interesant din mai multe puncte de vedere, însă a început slab. Eu m-am dus la fermieri, practic de la începutul anului. Am sesizat foarte puțină încredere în viitor. Am vorbit cu fermierii și mi-au spus că nu cumpără nimic, nu investesc nimic din cauza incertitudinilor. A fost foarte multă reticență. Am vorbit cu producători agricoli care mi-au spus că, pentru prima dată, au oferte de teren. Înainte, nu era niciun metru pătrat disponibil, iar acum am oferte de teren. Am fermieri care vor să dea că nu mai pot lucra. (...) Martie a fost excelent. Dacă ne uităm la câmpuri, superbe. În Moldova nu arată însă așa. Nu este suficientă apă încă. Sper să plouă. Am vândut și ce am avut pe stoc de la New Holland, am vândut și utilaje noi de la Deutz Fahr. Avem un an bun”, a punctat Monika Puiu.

Adjunctul directorului general al NHR Agropartners, Florin Neacșu, recunoaște că 2016 nu a avut un start similar cu cel de anul trecut, însă pare în opinia sa unul promițător. Noul brand, Deutz Fahr, pare să aibă aplomb la clienții NHR Agropartners, chiar și în condițiile unui an greu, cu subvenții întârziate la plată și prețuri mici la cereale.

„Comparativ cu anul trecut, lucrurile au mers un pic mai încet, dar este ceva de înțeles pentru că prețurile la cereale au fost relativ mici, subvenția nu a venit până acum, chiar dacă au fost destul de mulți fermieri care, în aceste condiții destul de dure, și-au făcut achiziții de utilaje. Chiar spre surprinderea mea, au mers foarte bine noile tractoare Deutz Fahr. Am vândut mai mult decât mă așteptam eu. Am mai completat și cu tractoarele pe care le mai aveam în stoc de la firma pe care am reprezentat-o până acum, mai ales acolo unde existau proiecte europene și am vrut să reușim să livrăm celor care aveau proiecte făcute pe baza ofertelor noastre. A fost un pic mai lent decât anul trecut, dar destul de bun și cred că este promițător pentru ceea ce urmează”, a conchis Florin Neacșu.

Sediul NHR Agropartners din Roșiori, standard impus tuturor celorlalte filiale

În prezența a nu mai puțin de 300 de invitați, compania NHR Agropartners a deschis oficial, în data de 31 Martie 2016, noul sediu al filialei Roșiori aflat în Drumul European 70, Roșiorii de Vede, jud. Teleorman.

Printre invitații participanți s-au aflat fermieri, reprezentanți ai unor asociații profesionale, ai sistemului financiar bancar și de leasing, dar și jurnaliști ai presei de specialitate.

Evenimentul a fost deschis de Monika Puiu, director general al NHR Agropartners, care a mulțumit participantilor pentru prezență, iar colaboratorilor și producătorilor agricoli pentru încrederea acordată tehnologiilor companiei.

Și Peter Weigl, membru în Consiliul director al VA Intertrading Aktiengessellschaft (VAIT), a mulțumit invitaților pentru prezența la inaugurarea noului sediu, subliniind scopul companiei NHR Agropartners în această zonă cu potențial agricol important.

Prin acesta nouă filială, NHR Agropartners dorește să reprezinte un standard impus tuturor filialelor, pentru spațiul de expunere și de comercializare a utilajelor agricole, precum și pentru cel destinat activităților post-vânzare (asistență tehnică, operațiuni service și piese de schimb).

Filiala din Rosiori este împărțită în zone specifice de activitate, cu un spațiu destinat activităților de vânzare, spațiu de piese de schimb, precum și un service modern, pentru a răspunde tuturor solicitărilor clienților noștri.

Noua locație NHR Agropartners cuprinde, în spațiul exterior, o zonă de expunere destinată tractoarelor, combinelor și utilajelor agricole.

Pornind de la ideea că fiecare client este unic, NHR Agropartners acordă o importanță deosebită resurselor și imaginii sale. Atât în planul inovației, cât și în cel al stilului, NHR Agropartners a găsit soluțiile pentru a satisface orice nevoie a clientului.

Citit 1531 ori

newsletter rf

Revista