IndAgra 2016: Discount-uri pentru vizitatori, cuprinse între 10% şi 50% la serviciile, produsele și echipamentele expuse. „Sunt așteptate peste 65.000 de persoane” - REVISTA FERMIERULUI
Luni, 31 Octombrie 2016 17:26

IndAgra 2016: Discount-uri pentru vizitatori, cuprinse între 10% şi 50% la serviciile, produsele și echipamentele expuse. „Sunt așteptate peste 65.000 de persoane”

Scris de

La ediția cu numărul XXI a IndAgra, eveniment care se va desfășura la Centrul Expoziţional Romexpo în perioada 2 și 6 noiembrie a.c., unii dintre cei peste 520 de expozanți ar urma să ofere până la 50 la sută reducere la serviciile, produsele și echipamentele expuse, se arată într-un comunicat al organizatorului.

„Noutăți, promoții și reduceri - la Indagra 2016 sunt așteptate peste 65.000 de persoane, acest eveniment devenind locul unde se prezintă noutăţile din domeniul agricol şi unde se aplică o serie de discount-uri cuprinse între 10% şi 50% la serviciile, produsele și echipamentele expuse. (...) Indagra 2016 reunește peste 520 de firme din domeniul agricol și (...) ocupă întreaga suprafaţă expoziţională a Romexpo, de peste 33.000 de metri pătrați”, spun organizatorului târgului.

Ediția din acest an a evenimentului conceput şi organizat de Romexpo, realizat în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie a României (CCIR), se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Și în acest an, la târg sunt prezente 22 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria. De asemenea, Indagra 2016 beneficiază de participări de grup din partea: Greciei, Turciei și Olandei și de participarea oficială internaţională a Franței, reprezentată de 19 companii.  

„Târgul reprezintă emblema evenimentelor româneşti cu caracter agricol, mărimea târgului, exponatele şi evenimentele din cadrul lui demonstrând potenţialul în creştere şi capacităţile producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a plasa pe piaţa de resort produse şi echipamente moderne, menite să faciliteze progresul şi performanţa în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultura şi vinificaţia”, spun specialiștii Romexpo.

Locuri de desfăşurare, produse şi servicii ofertate INDAGRA are loc în următoarele spații Romexpo: Interior - Pavilioanele: C1, C2, C3, C4, C5, C6 și Exterior - Platformele: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P10, P11, P12, P13, B1, C1, V5 si V6.

Pavilionul C1 va fi ocupat de Franţa (participare oficială internaţională) cu 19 companii expozante firme de consultanţă şi investiţii în agricultură, masini si echipamente agricole și viticultura. În Pavilionul C2 se regăsesc tehnologii de crestere animală şi păsări, furaje şi nutreţuri, dar și mașini și echipamente de abatorizare. În Pavilionul C3 se expun tehnologii si echipamente pentru irigatii, maşini şi echipamente agricole; seminţe, material săditor si îngrăşăminte furaje şi nutreţuri. Pavilioanele C4-C5 găzduiesc: tehnologii și echipamente pentru irigații, seminţe, bulbi de flori, material săditor si îngrăşăminte silozuri. În Pavilionul C6 vor fi prezentate mașini agricole, silozuri, tehnologii și echipamente pentru irigații, precum și
seminţe, bulbi de flori, material săditor și îngrăşăminte.

Pe platformele exterioare vor fi expuse: mașini, echipamente si tehnologii agricole și vor fi amenajate: corturi cu exponatele (păsări) aduse de Uniunea Crescătorilor de Păsări din România şi Asociaţia Crescătorilor de Porumbei Jucători de Galaţi. Corturile Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein.ro și alte asociații de crescători de: oi, cabaline și bovine.

Indagra 2016 beneficiază de participări de grup din partea următoarelor țări: Grecia, Turcia și Olanda.

Programul de vizitare al IndAgra 2016 este între 10.00 şi 18.00 în perioada 2- 5 noiembrie, iar în data de 6 noiembrie, între orele 10.00 şi 16.00. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home, tariful fiind de 15 lei/zi, iar sâmbătă și duminică 20 lei.

Accesul pietonal al vizitatorilor se va face pe porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului, iar cel auto pe porțile B, C și D, cu intrare dinspre Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tariful practicat la accesul în parcare este de 3 lei/oră.

Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute prin intermediul: www.indagra.ro, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Concomitent cu Indagra, în Centrul Expoziţional Romexpo se vor defăşura alte două evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate: Indagra Food (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară, Expo Drink&Wine (www.targdevinuri.ro) - Târgul de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

Citit 994 ori

newsletter rf

Revista