Marţi, 24 Iulie 2012 00:00

Demonstraţii comentate cu utilaje agricole la ”Mewi Demo 2012”

Da o nota articolului
(1 Vot)

În perioada 17-31 iulie, compania Mewi din Orţişoara (Timiş) organizează, sub numele ”Mewi Demo 2012”, o serie de demonstraţii în câmp cu utilajele agricole pe care le deţine în portofoliu. Caravana ”Mewi Demo 2012” trece prin judeţele Timiş, Bihor, Iaşi, Călăraşi şi Argeş. Utilajele vor fi prezentate în detaliu, iar demonstraţiile practice vor fi comentate de specialiştii companiei Mewi. Startul, în toate locaţiile, va fi la ora 11,00.

 

”Fiecare dintre distribuitorii de maşini şi utilaje agricole spune despre oferta proprie că este cea mai bună. Noi avem curajul de a vă arăta cum lucrează echipamentele agricole din oferta noastră, direct în câmp, pentru a vă convinge că robusteţe, performanţă, eficienţă nu sunt doar nişte cuvinte pe care le folosim în dreptul descrierii tractoarelor şi echipamentelor agricole pe care le comercializăm. De aceea, cei care nu au văzut la lucru utilajele Challenger, Fendt, Horsch şi Valtra la demonstraţiile de la Expoziţia AgriPlanta, care a avut loc la începutul lui iunie, sunt invitaţi să se convingă de superioritatea acestora la Mewi Demo 2012, caravana demonstraţiilor în câmp organizată de compania Mewi în perioada 17- 31 iulie”, specifică invitaţia la ”Mewi Demo 2012”.

Prezentările de utilaje şi demonstraţiile comentate vor fi susţinute de directorul de vânzări Leontin Coca şi de directorul tehnic Daniel Mayer. ”În toate cele cinci locaţii, în care vor fi prezentate utilajele noastre şi vor demonstra ce pot în câmp, vor fi prezenţi reprezentanţi Challenger, Fendt, Valtra şi Horsch, care vor răspunde oricăror întrebări tehnice sau comerciale venite din partea fermierilor”, a declarat Cristian Dănescu, director general al Mewi.

Ora de începere a fiecărei demonstraţii este 11.00 şi, având în vedere că firma mamă a companiei Mewi este de sorginte germană, startul demonstraţiilor nu va întârzia.

Pentru fermierii care participă la demonstraţiile în câmp, Mewi organizează o tombolă cu premii diverse. ”Cine se înscrie la tombolă poate câştiga un loc în grupul de 15 fermieri care va vizita noua fabrică Horsch de la Ronnenburg, Germania, la începutul lunii octombrie. Şi, pe lângă partea de vizitare, grupul de fermieri va fi prezent la OktoberFest, la Munchen. Detalii, însă, la evenimentul Mewi Demo 2012”, a spus Cora Kelemen, director comunicare/marketing Mewi.

 

Utilaje care pot fi văzute la lucru în câmp

 

Fendt 939 Vario + Horsch Maestro 24 SW, un tractor vârf de gamă, cu o putere de 390 CP şi excepţionala cutie de viteze fără trepte Vario, va tracta semănătoarea de prăşitoare cu sistem unic de plasare a seminţei în pământ, votată utilajul anului 2012 la Târgul Agritechnica de la Hanovra, Germania (noiembrie 2011).

 

Fendt 722 Vario + Horsch Pronto 6 DC, un tractor perfect, de 220 CP, acompaniat de o semănătoare de păioase adaptabilă oricăror condiţii, utilajul preferat al fermierilor clienţi Mewi.

 

Fendt 828 Vario + Horsch Terrano 4 MT, un tractor compact, robust, de 280 CP, ideal pentru lucrări grele, va avea ataşat un cultivator conceput special pentru prelucrarea mini-till, ce poate pătrunde până la 30 cm în sol.

 

Challenger 875 C + Horsch Tiger 8 MT, “şenilatul” cel mai apreciat al momentului, cu o putere ce atinge 600 CP, va uimi (din nou) asistenţa în compania unui cultivator cu lăţime mare de lucru, ce prelucrează intens solul, cu agilitatea şi robusteţea sa tipic germană.

 

Challenger 765 C + Horsch Joker 8 HD, şenilatul ce atinge 355 CP, însă - la fel, ca fratele mai mare, nu tasează solul şi are acelaşi motor turbo 6 cilindri CAT, va tracta discul scurt produs de Horsch, care prelucrează rapid şi exact solul, după culturile de grâu, rapiţă, floarea-soarelui sau porumb.

 

Challenger 875 C + Tiger 8 DT, tractorul aparţinând lui Ianko Zifceak, proprietarul MaxAgro Gătaia (şi care va demonstra doar la Orţişoara), la care va fi ataşat cultivatorul Horsch Tiger, un utilaj special conceput pentru soluri dificile.

 

Combina Fendt 6275 L MCS, cu tehnologie SCR, fiabilă, uşor de exploatat (şi aici intră şi uşurinţa efectuării reglajelor), ce asigură o foarte bună curăţare a materialului.

 

Valtra N 123 H + Horsch Titan 34 UW, un tractor atractiv de nepretenţios, de 135 CP, care va tracta remorca autodescărcătoare de dimensiune mare (34 mc).

 

RoGator 655, supranaturala maşină de erbicidat de la Challenger, cu motor AGCO Sisu şi caracteristici de proiectare şi funcţionare fără precedent.

 

Spearhead MultiCut 420, un tocător de resturi vegetale eficient şi cu un randament ridicat, având o lăţime de lucru de 4,20 m şi înălţimi de tăiere de la 0,10 la 4 metri.

 

Valtra T 203 D + Europal 4 trupiţe.

Vor fi prezente şi prezentate, bineînţeles, Fendt 200, Fendt 211, Fendt 313, Valtra N 123 H, Lemken Primus, Merlo 34.1 şi altele.


MEWI DEMO 2012 - locaţiile de desfăşurare

Marţi, 17 iulie  - Orţişoara, judeţul Timiş, pe terenul alăturat sediului MEWI;

Vineri, 20 iulie  -  Curtuişeni, judeţul Bihor, DN19 Oradea-Satu Mare, km 73;

Marţi, 24 iulie  -  Mirosloveşti, judeţul Iaşi,  E85, la intrarea în Mirosloveşti dinspre Roman;

Vineri, 27 iulie  -  Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, DN3A, vis-a-vis de Popasul Dropia;

Marţi, 31 iulie  - Mârghia, judeţul Argeş, E 574, la graniţa judeţului Argeş cu judeţul Olt.

MIHAELA PREVENDA

 

 

 

Citit de 1614 ori

Lasa un comentariu

Publicitate